Premis

El projecte “Tallers amb suport per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat”, ha resultat guanyador de la primera edició dels Premis FILADORA, en la modalitat del Distriste Horta-Guinardó

Filadora, Fons Social i Solidari, l’ha posat en marxa Barcelona en Comú. Aquesta primera edició, elaborada per la comunitat d’ activistes de Barcelona En Comú, té com a objectiu fonamental aconseguir formes polítiques més accessibles, compromeses i properes al servei de la ciutadania.

El projecte guanyador del districte Horta/Guinardó, “Tallers amb suport per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat, va adreçat a persones que han patit una discapacitat sobrevinguda i que han tornat a casa seva, pero han de continuar el seu procés rehabilitador i habilitador. Majoritàriament molts d’ells tenen dificultats alhora de realitzar diferents activitats de la vida diària, per tant cal donar-los suport i cercar solucions perquè puguin restaurar al màxim les rutines i aprenguin noves formes de dur a terme les activitats de la llar, però també potenciar la mobilitat i fomentar la comunicació dels que utilitzen Sistemes Augmentatius i alternatius de Comunicació, i afavorir les funcions psíquiques i socials.

ppt tallers ictus 2017 i 2018

CVI FINALISTA DE LA V EDICIÓ DELS PREMIS ESTEVE. Categoría Institucional Àrea d’Infermeria

EL PROJECTE “VIVE EN CASA CON AYUDA (AUTONOMIA Y SEGURIDAD) ” FINALISTA DE LA V EDICIÓ DELS PREMIS ESTEVE

La nostra entitat va quedat finalista dins la categoria de l’Àrea d’Infermeria, en la V Edició dels Premis Esteve, amb el projecte ” VIVE EN CASA CON AYUDA” . El lliuraments de premis va tenir lloc el  dia 31 de gener  en el  “Paraninfo de la Universidad de Deusto en Bilbao”.

Veure pàgina wep Premios Esteve

Resumen proyecto

Premi Júbilo 2011

A L’EXCEL·LÈNCIA EN LA GESTIÓ EMPRESARIAL.

Amb el projecte: Innovació en l’atenció a la gent gran

7ns. Premis ACRA

ACCÈSSIT A LA MILLORA EN L’ATENCIÓ A LA GENT GRAN.

L’associació Catalana de Recursos Assistencials, va otorgar aquest accèssit al CVI per al projecte “Innovació en l’atenció de la gent gran. Viu a casa teva beneficia’t dels ajuts tècnics“.

COL·LABORACIÓ AMB MARATÓ DE TV3

La Associació de Vida Independent va rebre el reconeixement de la Fundació La Marató de TV3 per la seva participació a  la 19a.  edició dedicada a lesions medul·lars i  cerebrals adquirides.

 

 

Premi ESADE

Premi ESADE – Programa PARTNERS. OBSERVATORIO DE LA COOPERACIÓN PÚBLICO PRIVADA EN LAS POLÍTICAS SANITARIAS Y SOCIALES. Los casos del Laboratorio CatLab de la Empresa Tecnológica X-Ray Imatek y el Centro de la Vida Independiente.

 

Premi DIXIT

El CVI va rebre el premi DIXIT en la primera edició dels Premis Catalunya Social 2009, atorgats pel Departament d’Acció Social i Ciutadania.

Premi de la Societat Econòmica Barcelonina d’Amics del País

L’associació per la Vida Independent (AVI) va rebre el premi “Pelfort i Xinxó” atorgat per la Societat Econòmica Barcelonina d’Amics del País per la seva tasca d’ajuda a les persones amb limitacions físiques i psíquiques. El premi s’atorga anualment a una institució privada que treballi en aquest àmbit. El guardó l’ha recollit el secretari general d’AVI, Antonio López, de mans de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i del president de la Societat, Miquel Roca i Junyent, en un acte que va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el passat 31 de gener. El discurs d’obertura de l’acte de lliurament, “Valors i capital ètic”, l’ha pronunciat el professor Sr. Angel Castiñeira, membre del Departament de Ciències Socials d’Esade, que ha parlat sobre la riquesa ètica de les nacions, en referència al clàssic de l’economista Adam Smith.

La Societat Econòmica Barcelonina d’Amics del País va iniciar les seves activitats a l’any 1822, però no va ser fins el 1834 que va quedar definitivament instaurada. Els seus objectius són els de promoure el progrés de la societat, el civisme, la cultura, la promoció dels valors constitucionals i de foment de l’economia social. Els premis que atorga anualment des del 1856 pretenen premiar l’aplicació i l’esforç en l’estudi, la mestria en un ofici i les bones accions familiars i cíviques, i són un reflex fidel de l’esperit i la finalitat pels quals ha treballat sempre aquesta Societat.